Graham & Brown behang

Hanami behangcollectie

De nieuwe behangcollectie Hanami uit de Superfresco Texture lijn van Graham & Brown is geïnspireerd op een oriëntaals moodboard. De ontwerpers speelden met botanische vormen en authentieke oosterse bloempartijen. Dit behang geeft een oosterse touch aan iedere ruimte.

Hanami's mooie botanische ontwerpen zijn geïnspireerd op romantische bloesems en grote kleurige bloemen die worden geassocieerd met de lente. Het motief 'Cherry Blossom' en de meer illustratieve variant 'Honesty' hebben een softe, vrouwelijke uitstraling.

Cherry Blossom
De Japanse kersenbloesem. Op dit behang overheerst een ranke oriëntaalse bloemenslinger waarvan af en toe, heel subtiel, een bloemetje is voorzien van fonkelende glitters. Vijf kleurstellingen: roomwit/wit/glitter, roomwit/zilver/glitter of in authentiek oosters rood, waarop antraciet takken en witte en zilveren bloemen zijn geprint. Daarnaast nog lever/antraciet/zacht beige/glitter en een zacht beige variant met zachtgroene accenten.

Honesty
Collectie in vier zandkleurige tinten met een subtiele all-over glans. De illustratieve print in glanzend wit doet denken aan een silhouet dat is ontstaan door Japanse knipkunst.

De complete Hanami collectie is verkrijgbaar in een fris kleurenpalet met keuze uit 6 dessins en 34 kleuren variërend van opvallend roze, natuurlijke groentinten en dieppaars. Ieder bloemenmotief is voorzien van een mica finish en fonkelende highlights geven het behang extra cachet en een moderne look.

Praktisch gezien is dit sterke en duurzame behang stevig genoeg om oneffen muren of oudere, beschadigde muren te behangen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: