Graham & Brown behang

SHOCKING FLOCKS

Een ultra modieus kleurenpallet met oranje, paars en petrol tinten, gemixt met opulente metallics. De ontwerpen vallen op door de aspecten en illustraties uit de mode en uitgesproken ronde grafische patronen in contrasterende kleuren.

 

Skulls
Het magnifieke Skulls design reflecteerde de ondeugende kant van de ontwerpster Hulanicki. "Ik hou van het shock-effect omdat je niet onmiddellijk het doodshoofd herkent of je moet echt goed kijken." Kleur: Midnight.

Shoes
Een collectie ter ere van Hulanicki's carrière zou niet compleet zijn zonder een fashion element. Wat is beter dan schoenen.... Volgens Hulanicki: "Schoenen zijn het ultieme mode accessoire, ze geven je direct een glamour en sexy gevoel." Kleur: Scarlet.

Antoinette
Een arrogante schoonheid weergegeven in barokke lijsten, spreekt tot de verbeelding, vertolkt in de jonge Marie Antoinette die op het punt staat zich te begeven in een leven vol schandalen en intriges." Kleur: Black/White.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: