gordijnentrends najaar 2013

Natuurlijk,romantisch en een clash van zwart wit

Dit najaar zijn de trends van A House of Happiness geïnspireerd op landelijke romantiek, de natuur en op de modetrend zwart/wit. In de nieuwe gordijnstoffen van de romantische trend ‘Tuscanian Poetry’ zijn warme tinten als roze en koraalrood in combinatie met taupe tinten terug te vinden. Het kleurenpallet van gebrande oranjes en geeltinten van de ‘Canadian Autumn’-trend houdt de zomer het hele jaar levend. De meest gestileerde trend die ook haar inspiratie uit de natuur haalt is ‘Urban Forest’, waarbij de kleuren toon-in-toon (kleuren uit hetzelfde kleurengamma) zijn toegepast. Hierdoor wordt het rustgevende gevoel van het buitenleven en de bossen vertaald naar de gordijnstoffen. Verrassend is de trend ‘Naturally Black & White’, gordijnen voor liefhebbers van een meer intense mysterieuze stijl in huis door de clash in zwart en wit.

Gordijnen gemakkelijk kiezen, kopen en installeren
‘Naast onze basic collectie gordijnen, ontwikkelen en fabriceren wij ieder half jaar stoffen gebaseerd op de nieuwe trends’, aldus Johanna Jorritsma, General manager bij A House of Happiness. De meest sprekende en actuele ontwikkelingen uit de woonmodetrends komen terug in de nieuwste stoffen van A House of Happiness. ‘Wij werken samen met een netwerk van 1000 woningtextielspecialisten verspreid door Nederland om de consumenten in het woud van stoffen en designs het kiezen, kopen en installeren gemakkelijker te maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: