Frost RVS kapstokken

sierlijke met een professionele uitstraling

Een goede sfeer op kantoor is belangrijk voor de productiviteit. De staande kapstokken uit het Frost assortiment zijn niet alleen functioneel, maar ze hebben ook een positieve uitwerking op de uitstraling van de werkplek.

Design, kwaliteit en sfeer spelen een grote rol bij de kapstokken van Frost.

Hierdoor zijn ze niet alleen heel functioneel, maar ook een echte eyecatcher! Met de kapstokken van Frost krijgt iedere bedrijfsruimte een smaakvolle uitstraling.

De Wishbone is een kunstzinnige kapstok gemaakt naar het design van topontwerp duo Busk+Hertzog. Dit duo heeft verschillende designs permanent in het Deense Art en Designmuseum staan. De Wishbone is onderscheiden met de Reddot award. Dit pronkstuk kan in een modern kantoor niet ontbreken!

De Frost 1176 is een sierlijke kapstok met een professionele uitstraling. Het model is gemaakt van RVS. De kapstok heeft niet alleen een hoge kwaliteit, maar hij heeft ook een top uitstraling!

Kantoren met veel werknemers kunnen meerdere kapstokken neerzetten. Een goed alternatief is de Frost BUKTO. Deze kledingkapstok heeft een elegant en modern uiterlijk. Met behulp van design kledinghangers worden jassen op een stijlvolle manier weggehangen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: