Farrow & Ball behang

The Bamboo Papers

Farrow & Ball, kleurenexperts en fabrikant van traditionele verf- en behangproducten, heeft zich laten inspireren door het verre Oosten en brengt u het allernieuwste design in haar blokdruk behangcollectie, ‘The Bamboo Papers'.De Farrow & Ball collectie, voorzien van een exotisch patroon gebaseerd op een iconische 19 de eeuwse Japanse print, geeft een frisse, nieuwe tint aan het blijvend populaire en tijdloze bamboedesign, dat binnen de Aziatische cultuur als een symbool van geluk wordt beschouwd.

De door de natuur geïnspireerde tweekleurige print, gekenmerkt door de zachte, organische vormen van bladeren afgewisseld met rechte bamboestokjes, is verkrijgbaar in dertig verfijnde kleurencombinaties in twee patroonafmetingen.

De collectie is verkrijgbaar in de traditionele Farrow & Ball kleuren, dus welk behang u ook gebruikt, of het nu een traditioneel of eigentijds interieur betreft, er is een kleurencombinatie voor iedere smaak. De collectie bestaat uit een ruime keuze aan kleurencombinaties: neutrale grijs en gele tinten, aardkleurige groene, bruine en grijze nuances, koele blauwe kleuren en glanzende metallics. Een kleine selectie aan opvallende, grafische combinaties waarbij zwart op een helderwitte, intense rode of donkerblauwe achtergrond gebruikt wordt, zorgt voor een meer theatrale look.

Het combineren van beide patroonafmetingen in één kleurenschema reflecteert de huidige trend van opvallende decoratieve effecten.

‘The Bamboo Papers' bezit de diepte van kleur en de verfijnde uitstraling die zo kenmerkend is voor het Farrow & Ball behang dat wordt vervaardigd met gebruik van de echte Farrow & Ball zero* VOC (Volatile Organic Compounds) verf.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: