Eijffinger behangcollecties

Kleur en beleving

De drie nieuwste behangcollecties van Eijffinger staan voor kleur en beleving. Met elk hun eigen inspiratiebron, brengt elke collectie verrassend nieuwe dessins uitgevoerd in mooie kleuren en uitgesproken kleurcombinaties. De dessins krijgen extra dynamiek door afwerkingen in glans of juist in een matte bedrukking.Mooie vormen staan aan de basis van de nieuwste behangcollectie Kaleido. De term Kaleido stamt van de Griekse woorden Kalos ‘Mooi’ en Eidos ‘Vorm’. Schaduwwerking en 3D effecten zijn kenmerkend voor de dessins in deze eigentijdse collectie. Blokken gedrukt in verschillende hoogtes en glanseffecten, krijgen een sterke dieptewerking. Nieuwe kleuren als celadon blauw geven de grafische dessins een warme uitstraling. Waarbij nieuwe kleurcombinaties zoals roze met beige tinten zorgen voor een verrassend effect. Een unieke collectie die is gebouwd op dieptewerking, tegenliggende vormen en een welhaast wiskundige symmetrie.Bij de nieuwe behangcollectie Flamenco is het temperament en de passie voor de goede dingen van het Spaanse leven de inspiratie geweest. Als een gevulde tapas tafel is deze behangcollectie ook een mix van zoete en pittige gerechten. Zoete dessins in zachte tinten worden afgewisseld met grootse dessins vol pit en flair in cappuccinobruin met turquoise. Het resultaat zijn dessins in prachtig droge, matte bedrukkingen en subtiele glans effecten in opdruk. In verbleekte pastellen en aangetaste mozaïeken tot diepe volle kleuren en prikkelende kleurcombinaties brengt Flamenco de Mediterranée in huis.De vernieuwde behangcollectie StripesOnly is verrassend, veelzijdig en absoluut kleurrijk. Met deze nieuwe collectie onderstreept Eijffinger nog maar eens dat een streep niet zomaar een streep is. Zachte aquarelstrepen of juist strakke strepen in een bonte mix van mat, hoogglans en zoete snoepkleuren. Een krachtig en kleurrijk statement wordt gemaakt met de multicolour streepjesmix op Wallpower formaat.

Met deze drie uitgesproken Eijffinger behangcollecties onderscheidt Eijffinger zich wederom en laat zij zien dat behang het interieur verlevendigt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: