Eijffinger behang

Ibiza

Omring u met de IBIZA behangcollectie en beleef uw mooiste reis telkens opnieuw. Handgeschilderde bloemen, kleurrijke dessins of juist stralend wit. Een huis vol positieve energie . ‘Geluk is geen bestemming, het is een manier van leven.’ De zon verwarmt je huid. Een zeebries door je haren. Zand tussen je tenen. De geur van de zilte zee.

Idyllische herinneringen om bij weg te blijven dromen.
Slippers knisperen op het schelpenpad. Heerlijk loungen op het strand. Behaaglijke kussens op verweerde rieten banken. De natuur soms lieflijk en zacht, dan weer onstuimig en woest. Bloeiende amandelbomen, wilde bloemen in het veld. Golven spatten op. Ruige rotsen omlijsten intieme baaien. Een paradijs op aarde. Toevluchtsoord voor kunstenaars en levensgenieters. Feesten tot diep in de nacht. Handgeborduurde stoffen, bonte pareo’s en vrolijke kralen. Volop inspiratie voor een patchwork aan dessins.

De nieuwste behangcollectie van EijffingerIBIZA heeft het allemaal. Verschillende gezichten en sferen. Neem uw eigen vakantiegevoel mee naar huis!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: