Digidoek.nl

DigiFOAM


Digidoek.nl introduceert een nieuw fotoproduct: DigiFOAM. De DigiFOAM is gemaakt van een dunne plaat kunststof waarop de foto wordt geprint. Het nieuwe materiaal ziet er strak uit en is een goed alternatief voor een fotoschilderij, maar dan nét iets hipper.

 

 

De DigiFOAM wordt geleverd inclusief ophangsysteem, waarmee de foto iets van de muur komt te hangen. Het ophangsysteem wordt zo bevestigd dat er aan de voorkant niets van te zien is. Op deze manier wordt een ‘zwevend’ effect gecreëerd. De DigiFOAM strak tegen de muur hangen kan natuurlijk ook.

Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om bij Digidoek.nl een gewoon fotoschilderij te bestellen. Dan wordt je leukste foto op canvasmateriaal geprint, en wordt er een uniek schilderij van gemaakt.

 

Alle Digidoekproducten zijn krasvast, watervast en 100% UV-bestendig. De materialen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en behouden altijd de originele kleurkrachten, ook al hangt het product in de zon.


Kijk voor meer informatie op: www.digidoek.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: