Designpotten.nl

Bijzondere set designplantenbakken

Plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om een designlook aan uw ruimte te geven. Het model Faz van Vondom is één van de meest unieke bloempotten die u kunt vinden op www.designpotten.nl. Deze set van drie plantenbakken is beschikbaar in diverse kleuren, zodat er altijd één bij uw interieur past.

Faz is een bijzondere set plantenbakken, die bestaat uit drie potten in drie verschillende formaten. Het ontwerp is bedacht door Ramon Esteve, voor Vondom. Het design is gebaseerd op kristallen die het licht reflecteren op de hoekige vlakken. U kunt deze set zowel binnen als buiten plaatsen, bijvoorbeeld in uw (kantoor)kamer of op het terras. Voor het decoreren van een grote ruimte maakt Vondom ook een speciale XL-variant. Vondom is een innovatief merk dat samenwerkt met gerenomeerde designers. Dit Spaanse merk is sterk in het ontwerpen en produceren van design plantenbakken, hip lounge meubilair en stijlvolle buiten meubels.

Op www.designpotten.nl vindt u een groot aanbod van de producten van Vondom. Daarnaast biedt Designpotten.nl een breed assortiment aan bloempotten van andere bekende merken. Door het grote aanbod aan modellen en materialen kan Designpotten voor bijna elk project een oplossing bieden, vaak zelfs gepersonaliseerd (bijvoorbeeld potten in de kleur van uw huisstijl). Alle plantenpotten worden vervaardigd van kwalitatief hoogstaand materiaal en zijn geschikt voor langdurig gebruik. En veel modellen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het assortiment is hierdoor van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van tuin en terras, maar ook voor hotels, kantoren en restaurants.

De bijzondere ontwerpen die u op Designpotten.nl vindt, zijn veelal niet alleen plantenbakken, maar vooral ook decoratieve elementen waarmee u uw ruimte persoonlijkheid kunt geven. Dit met dank aan de vele wereldberoemde designers die deze creaties hebben ontworpen.

 

Kijk voor meer informatie op www.designpotten.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: