Designonstock.com

kussen collectie

De Geisha kussencollectie is ontworpen door Edward van Vliet, die zijn handtekening duidelijk heeft gezet onder de subtiele combinatie van materialen, patronen en kleuren. Hij combineert zijde met linnen op een manier die ogenschijnlijk voor de hand liggend is, maar als je goed kijkt heel origineel blijkt te zijn. En kadert de vormen van de kussens af met een opvallende en kleurversterkende bies. De collectie is helemaal van nu door het kleurgebruik en de opvallende patronen.

Edward van Vliet over Geisha: “De patronen sluiten mooi aan op de patronen in stoffencollecties die ik eerder in mijn carrière ontwierp. Een verrassende mix van patronen en stoffen is het uitgangspunt voor deze collectie kussens. Daarbij geeft de combinatie van zijde en linnen een verschil in tactiliteit die heel interessant is en zijn de kussens daardoor ook aan twee kanten te gebruiken. De contrasterende bies werkt kleurversterkend en kadert elk kussen af, waardoor een duidelijk zichtbare vorm ontstaat.”

De Geisha collectie is opgebouwd uit 8 verschillende kussens, die verkrijgbaar zijn voor € 129,- per stuk. Geisha kussens zijn vanaf september verkrijgbaar via de erkende Designonstock.com verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.

Over Edward van Vliet: Edward van Vliet legde de basis voor zijn vak aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en specialiseerde zich op interieur en industriële vormgeving aan de Design Academy Eindhoven, waar hij in 1989 afstudeerde. Naast textielontwerp, waar zijn roots liggen, kregen meubel- en verlichtingsontwerpen een plaats in zijn inmiddels twintigjarig repertoire. Studio Edward van Vliet (SEVV) is gevestigd in Amsterdam. Met een sterk op elkaar ingespeeld creatief team ontwikkelt Van Vliet uiteenlopende concepten op het gebied van productontwerp, textielontwerp en interieurontwerp en werkt hij voor Nederlandse en internationale opdrachtgevers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: