Design on Stock plaids

Fuzz

Claire Vos Teeuwen noemt de Fuzz plaids Fashion for Furniture en dat is precies wat ze zijn; een kleurrijk accent voor het interieur. Eén dessin, drie kleurstellingen. Of zes eigenlijk, want de voor- en achterzijde van de wollen plaids hebben een verschillend kleurbeeld. De subtiele weving en afwerking maken dat ze superzacht aanvoelen. En lekker warm zijn ze natuurlijk ook.Claire Vos Teeuwen over Fuzz:
‘Mijn voorouders zijn al generaties lang textielfabrikanten. Waarschijnlijk zit mijn liefde voor jacquardgeweven stoffen in mijn bloed. Uitgangspunt voor de serie Fuzz was de helderheid van het jacquardweefsel te optimaliseren door de toepassing van contrasterende kleuren. In het ontwerp mondt een kleurverloop uit in een duidelijk grafisch patroon. De naam Fuzz verwijst naar dat vervagingseffect. De achter- en voorzijde van de wollen plaids hebben een verschillend kleurbeeld, dat maakt ze extra verrassend. Met drie kleurenthema's – Pink, Blue en Yellow – voegen ze echt iets waardevols toe aan het interieur. Fashion for furniture noem ik ze.’

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: