Delonghi

Winters warm


Als het over bijverwarming gaat, is De’Longhi een specialist. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en produceert de Italiaanse fabrikant toestellen die van pas komen wanneer de buitentemperatuur een duik neemt.

 

 

De TCH 6590 ER is voorzien van een ronddraaiende basis, dit zorgt voor een snelle en doeltreffende verspreiding van de warmte.

 

Het apparaat beschikt over een elektronisch bedieningspaneel voor de regeling van de 2 vermogenstanden (900 W en 1800 W), de elektronische thermostaat waarmee de gewenste kamertemperatuur ingesteld wordt,  de digitale  timerfunctie en de antivorststand. Op een digitaal display is de kamertemperatuur af te lezen.

 

Om het extra gemakkelijk te maken laat deze bijverwarming zich bedienen met een afstandsbediening. Het snoer kan veilig en handig opgeborgen worden in het toestel.

Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: