Decofun

Kinderkamers in een thema


Succesvolle concepten zijn meestal gebaseerd op eenvoudige principes. Zoals een totaal decoratieconcept voor kinderkamers met producten die naadloos op elkaar aansluiten én die voldoen aan de voorwaarden van de kids, maar ook van de ouders: simpel, efficiënt en tegelijk lekker opvallend en uniek.De assortimenten van Decofun zijn gebaseerd op dit principe: alle producten zijn erg decoratief en onderling perfect te combineren. Zo past de muurdecoratie van Decofun Home, die voornamelijk bestaat uit muurstickers en foam elementen, perfect bij het verlichtingsaanbod (The Light Collection) en het meubelgamma (The Furniture Collection). Bovendien laat het behang uit de Kids@Home-collectie zich op een zeer trendy manier combineren met de Decofun verfcollectie (The Color Collection).


 

De consument is steeds meer op zoek naar ‘convenience’. Daarom zijn alle producten makkelijk aan te brengen, maar ook makkelijk te verwijderen. En ‘last but not least’: het is echt ‘fun’ om samen met kinderen hun kamer te decoreren met Decofun producten. Op de website van Decofun zijn enkele tips terug te vinden, maar creativiteit en eigen decoratie-ideeën zijn zeker niet uitgesloten.

Decofun: trendy maar met duidelijke meerwaarden

De vraag naar betaalbare, mooie maar makkelijk verwijderbare muurdecoratie neemt steeds toe! Funinvest startte 14 jaar geleden als pionier met de uitbouw van een totaal decoratieconcept voor kinderkamers. Het concept is mede dankzij de sterke licentieportfolio erg succesvol. Feit is dat kinderen wel eens van smaak veranderen, groeien en nieuwe idolen ontdekken en dus is de makkelijk aan te brengen en te verwijderen decoratie niet alleen trendy maar ook heel erg functioneel in een kinderkamer. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de gemiddelde kinderkamer 3 keer door de ouders wordt heringericht: als babykamer, bij de overgang van baby naar kleuter en van kleuter naar puber.


Decofun geeft kinderen altijd hun zin, maar houdt ook mama’s tevreden!

Een trend die sinds kort helemaal terug is, zijn de uitvergrote foto’s van o.m. zonsondergangen en andere natuurtaferelen die in “the seventies” als muurdecoratie werden gebruikt.

Decofun speelt in op deze trend en giet deze in de perfecte vorm voor de kinderkamer: sinds kort is een assortiment van XL behangdecor beschikbaar in licenties zoals Princess, Pooh,

Tweety, Spiderman en Pirates of the Caribbean, dat kan worden aangebracht op muren en op deuren.

Dit XL behangdecor is van een zeer hoge papier- en printkwaliteit en bestaat in 2 formaten: 254 cm H x 92 cm B en 254 cm H x 184 cm B.

Het aanbrengen van XL behangdecor is eenvoudig. Om het werk nog makkelijker te maken heeft Decofun de lijm in de verpakking bijgesloten. Die is bovendien perfect veilig voor kinderen. Zoals bij alle behangpapier is een egale en droge basis uiteraard een vereiste.

Enkele belangrijke behangtips:

- Voorkom bobbels onder het behang door de kamertemperatuur op 18°C te houden bij het behangen.

- Zorg dat de ramen tijdens en na het behangen dicht blijven.

- Het XL Behangdecor komt het best tot z’n recht als daarnaast minstens één wand in een rustige egale kleur wordt behangen of geschilderd.


Kijk voor meer informatie op: www.decofun.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: