DecoDog

Muurstickers en zelfklevend behang

De voordelen
DecoDog muurstickers en zelfklevend behang zijn het nieuwe alternatief voor behang. Mooier, makkelijker aan te brengen, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.De producten van DecoDog zijn gemaakt van innovatieve, nieuwe soorten vinyl of textiel. De stickers en het behang zijn geschikt voor binnen gebruik. Je kunt het materiaal eenvoudig reinigen met een vochtige doek.

Muurstickers kunnen op bijna elke ondergrond
Hout, gips, stucwerk, beton: de DecoDog wandstickers kun je op elke ondergrond plakken. Zorg er wel voor dat de ondergrond mooi vlak is. Verf- of behanglagen hoef je niet te verwijderen. Wel kan het zijn dat je oneffenheden of reliëf (bijvoorbeeld bij glasvezelbehang) kunt blijven zien. Stucwerk en beton moet je eerst voorbehandelen met een primer.

De wandstickers van zelfklevend textiel zijn meerdere keren te gebruiken
Wil je de wandsticker verschuiven, op een andere muur hebben of naar een andere kamer verhuizen? Dat is geen enkel probleem. De wandsticker van textiel is eenvoudig los te halen en in zijn geheel opnieuw te plakken.

Instructies voor het plakken
Het mooie aan onze producten is dat je geen prof hoeft te zijn om het te monteren. Het enige dat je moet doen is de ondergrond goed ontvetten, bijvoorbeeld met een beetje ammonia. Vooral als je met z'n tweeën bent is het een plakken in een paar minuten gebeurd.

Bij elke bestelling sturen we natuurlijk ook plakinstructies mee.

Kijk voor meer informatie op www.decodog.nl .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: