De Ploeg woningstoffen

colour games

De Ploeg ontwikkelde een nieuwe collectie waarin kleur, kleurspel en kleurdenkwerk centraal staat. Kleurfamilie, kleur in degradee, contrast en accentkleuren. LEEF, WOON, WERK in originele combinaties, doe kleurdenkwerk! Huisregel van de Ploegontwerpers: Werk met een goed verrassend kleurschema! Neem bijvoorbeeld De Ploeg kleurgroep Fabric Blues met minstens 10 tinten groenen en blauwtonen gecombineerd met donkere accenten van aarde, oker en kleitinten…De Ploeg: kwaliteit en origineel denken
De stoffen in de nieuwe De Ploeg collectie hebben een kleurrijke uitstraling met een knipoog naar het verleden in vintage en Scandinavisch design. De Ploeg: leef, woon, ervaar, werk met kleur!

Kleur rijmwerk in geometrie, vorm en materiaal
Bij iedere techniek wordt het rijmwerk opnieuw uitgedacht. Elke stof geeft nieuwe mogelijkheden in geometrie, vorm en weeftechniek om tot verrassende kleurrecepten te komen...

De Ploeg colour games: geometrie rijmen in kleur
Kleur creëert spannende ritmes en kleurmengingen. Kwaliteiten: Kruit, Kant en Koot.

De Ploeg colour games: in vorm
Hetzelfde principe van kleurrijmwerk is in nieuwe ploegdessins gebruikt.

Kwaliteiten: Borg en Diep.
De Ploeg colour games: kleurmix in materiaal. Kleur rijmwerk is door de ontwerpers bijna wiskundig uitgepuzzeld in het weven van garens. Door kleurritmes te gebruiken in de garens en garenmengingen voor weefstoffen ontstaan basis mengkleuren en strepen!

Kwaliteiten: Ouren, Oever, Eard, Bos, Bis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist