De Huiskunstenaar

Een nieuwe trend voor je interieur!

Je interieur maakt van je huis een thuis. De plek waar jij je thuis voelt, zegt veel over wie je bent. De Huiskunstenaar verwerkt dit in een persoonlijk schilderij of illustratie. In jouw huis gemaakt, afgestemd op jouw interieur. Op de spiksplinternieuwe website www.dehuiskunstenaar.nl kies je jouw favoriet!Deze week is de nieuwe website live gegaan. Hier vind je verschillende schilders en illustrators met ieder een eigen stijl. Een wandillustratie op de kinderkamer of een schilderij die jullie liefde voor koken uitbeeldt in de keuken? Geef je wensen aan en de huiskunstenaar maakt een passend en persoonlijk kunstwerk, op doek of rechtstreeks op de muur.

De Huiskunstenaar maakt het kunstwerk bij jou thuis. De Huiskunstenaar krijgt hierdoor direct een goed beeld van het interieur en de wensen kunnen persoonlijk worden besproken. Binnen enkele uren ben je een uniek en persoonlijk kunstwerk rijker.

Dehuiskunstenaar.nl is een concept van GEK, een bureau in kunst en communicatie uit ’s-Hertogenbosch. GEK ondersteunt professionele kunstenaars bij de ontwikkeling van hun kunstcarrière en brengt meer mensen in aanraking met kunst.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.dehuiskunstenaar.nl voor meer informatie en voorbeelden.

Kijk voor meer informatie op www.dehuiskunstenaar.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: