D-Light kaarsen

Een sfeervol cadeau

De leuke, hippe waxinelichtjes van D-Light zijn voortaan gehuld in een nieuwe doorschijnende verpakking. Hierdoor komt de stijlvolle, kleurrijke, vrolijke, sfeervolle of thema print goed tot z'n recht. En omdat het geheel er nu ook stijlvoller uitziet, geeft het ook leuker als cadeau. Dus zo wordt de nieuwe verpakking van D-Light très beau.Naast een nieuwe verpakking komt D-Light ook met een nieuw cadeauconcept voor maar 2,99 euro. Drie waxinelichtjes in bijbehorende glazen houders in de nieuwe doorzichtige verpakking. Dus zo wordt de nieuwe giftset van D-Light om te geven of te krijgen ook très beau.

Prachtig is de barok collectie van D-Light. Vooral voor kerst zijn de kleuren grijs/zilver , bruin/goud favoriet. De barokkaarsjes laten zich naar hartenlust matchen en zijn een lust voor het oog op iedere feesttafel.

D-Light candles heeft een gepatenteerd uniek waxinelichtje dat minimaal vier-en-een-half-uur straalt vanaf een onaantastbare illustratie. Op speciale folie voor waxinelichtjes is een afbeelding gedrukt. En het leuke is dat deze afbeelding nooit in vlammen opgaat. Tot aan het einde van de brandtijd blijft de afbeelding in tact. Sterker nog, dankzij de afbeelding wordt de vlam laag gehouden, zodat het waxinelichtje haar brandtijd verlengt.

Ieder waxinelichtje kent een brandtijd van minimaal 4,5 uur. Het patent voor deze unieke uitvinding ligt bij D-light candles. "DeLIGHTful" om zien hoe D-Light een dergelijk eenvoudig waxinelichtje omtovert tot een schitterend sfeervol schouwspel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: