D-Light kaarsen

Boeddha en Bidprent

D-Light introduceert voor de spirituele mens speciale afbeeldingen op haar unieke waxinelicht concept. Boeddha en een 6-tal verschillende bidprenten. Zo kun je extra sfeer creëren om je religieuze gevoel te versterken.

D-Lights candles heeft een gepatenteerd uniek waxinelichtje dat minimaal vier-en-een-half-uur straalt vanaf een onaantastbare boeddha of bidprent illustratie. Op een speciale folie voor waxinelichtjes wordt een afbeelding gedrukt, die gedurende het branden nooit in vlammen opgaat. Tot aan het einde van de brandtijd blijft de afbeelding in tact. Sterker nog, dankzij de afbeelding wordt de vlam laag gehouden, zodat het waxinelichtje haar brandtijd verlengt. Ieder waxinelichtje kent een brandtijd van minimaal 4,5 uur. Het patent voor deze unieke uitvinding ligt bij D-light candles. "DeLIGHTful" om zien hoe D-light een dergelijk eenvoudig waxinelichtje omtovert tot een schitterend sfeervol schouwspel.

Iedere afbeelding is verpakt per 6 in een mooie geschenkdoos voor 2 euro. Natuurlijk passen de D-light kaarsjes in elke willekeurige houder, maar ook los misstaan ze absoluut niet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: