Curious Collections

mode voor muren

Qua fotobehang staat het werk van Mariëlle Leenders op eenzame hoogte. Als professioneel fotograaf maakt ze al haar foto’s zelf om ze vervolgens handmatig op de computer te bewerken; op maat, voor elke gewenste toepassing: van fotobehang tot bedtextiel. Haar fotobehang is uniek: zónder zichtbare spiegelingen, lelijke herhalingen of overgangen. Zowel naar boven als beneden, links als rechts lopen de dessins eindeloos en natuurlijk door. En dat is vakwerk. Curious Collections: mode voor muren die gezien mogen worden.

Eindeloos mooi
Curious Collections, zo heet zowel het label als de ontwerp- en fotostudio van Mariëlle Leenders (1974) in Eindhoven. Sinds zij in 2000 cum laude afstudeerde aan de internationaal gerenommeerde Design Academy Eindhoven, werkt deze duizendpoot als fotografe, concept- & productontwerper. Al jaren gespecialiseerd in fotodesign, is Mariëlle uitgegroeid tot marktleider en trendsetter op dit gebied. Op basis van haar eigen en dus unieke fotografie ontwerpt Mariëlle fotodesigns: kwalitatief hoogstaande en levensechte foto’s die dusdanig bewerkt zijn dat ze eindeloos en op een realistische en natuurlijke manier repeteren. Mariëlle Leenders: ‘Hier bestaat geen kant-en-klaar computerprogramma voor of zo. Het is allemaal handwerk en vaak enorm puzzelen. Maar dit maakt wél het verschil in kwaliteit van mijn werk.’

Bloemen en breisels
Het fotobehang van Curious Collections is verdeeld in diverse series: veel levensgrote blad- en bloemdessins, maar ook tactiele breisels en andere textiele structuren, stoere steen- en houtdessins, vogels en insecten, smakelijke snoepjes en andere haarscherpe beelden en structuren uit de natuur.

Breed toepasbaar
De fotodessins van Mariëlle Leenders kunnen bijzonder breed worden toegepast. Omdat ze op rapport staan, blijft de kwaliteit constant hoog en zijn ze productietechnisch makkelijk te verwerken. Uitgewerkt op metershoog of –breed digitaal geprint fotobehang, maar bijvoorbeeld ook op gordijnen, meubel- en modestoffen, vloeren, bedtextiel en kussens. Voor elke smaak, voor elke stijl.

Maatwerk
Inmiddels hebben diverse A-merken het talent van Mariëlle Leenders ontdekt en een samenwerking gezocht. Maatwerk is een belangrijke troef. Zowel voor particulieren als de projectmarkt en interieurarchitecten is zij een inspirerende partner. ‘Ik begeleid dan het complete proces: van concept, styling en fotografie tot een concreet customized product.’

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist