Creëer sfeer in je interieur met schilderijen

Hoe pas je schilderijen aan op je interieur

Het is soms een moeilijke keuze, wat hang je aan die kale muur? Of bijvoorbeeld in je dochter of zoons kamer nu hij of zij te oud is voor al die tienerposters? Het is natuurlijk de bedoeling dat schilderijen niet gaan vloeken met het interieur en de sfeer die je over wilt brengen.  

Kleurrijke sfeer
Bij een interieur met een kleurrijk palet is het vooral belangrijk om combinaties te maken met schilderijen die je interieur complimenteren. Zachtroze staat bijvoorbeeld mooi met een lichtgrijs, wit, groen of andere warme kleuren als donker roze of zacht paars. Als je een heel kleurrijk interieur hebt kun je best een kleurrijk schilderij op de muur hangen, zolang het niet te erg vloekt. Een tip is om even een foto van je interieur te maken als je naar een winkel gaat, en als je online gaat shoppen kun je het schilderij naast je meubels houden om even te checken of het staat of niet. Uiteindelijk is het natuurlijk jouw keuze of je het mooi vindt of niet!

Neutrale sfeer
Wil je graag je interieur een rustgevende sfeer geven? Dan is een Boeddha schilderij misschien iets voor jou. Nu denk je misschien, die mag ik niet halen voor mezelf. Maak je geen zorgen, het niet zelf mogen kopen van een Boeddhabeeld of andere afbeelding is een van de bekendste fabels die rondgaat. De precieze reden waarom het bedacht is dat het ongeluk zou moeten brengen is niet duidelijk. Een reden die vaak gegeven wordt is dat kooplieden uit India dit hadden verzonnen om meer te kunnen verkopen. Als je een souvenir Boeddha cadeau wilde geven aan bijvoorbeeld een familielid of aan een vriend of vriendin, wil je natuurlijk niet iemand overslaan. Dus dan zou je er meerdere moeten kopen, voor je oom, je tante, je vader, je beste vriend, vriendin van de overkant en ga zo maar door.

Kortom, een Boeddha aanschaffen gaat om sentiment, als jij dat graag wilt en geluk bij voelt, dan kan dat zeker! En natuurlijk kun je het ook altijd cadeau geven om je geluk te delen met anderen. Een mooi Boeddha schilderij is altijd een verrijking voor je interieur, en staat ook bij veel kleurcombinaties!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: