Cloggy staande klokken

Design your own Cloggy

Ter ere van het 10-jarig bestaan van dance4life ontwierpen Blond Amsterdam, Doutzen Kroes, Fincent, Henk Schiffmacher, Jonnie & Therese Boer, Mart Visser, Piet Paris en Selwyn Senatori allen een Dutch Design Cloggy Clock om geld op te halen voor het goede doel. Met deze actie lanceert het Rotterdamse Studio Cloggy vanaf vandaag tevens de mogelijkheid voor iedereen om zijn of haar eigen Cloggy Clock te ontwerpen en te laten produceren. Design your own Cloggy.De tijd is rijp voor designing your own Cloggy
In 2012 lanceerde Studio Cloggy op de Salone del Mobile in Milaan hun eigentijdse design staklok die de naam Cloggy draagt. De Cloggy Clock was toen verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren en prints. Nu 2 jaar later is het bedrijf er klaar voor om consumenten en bedrijven hun eigen print te laten ontwerpen en daarmee hun klok te personaliseren. ‘Het concept is simpel’ legt ontwerper Wolff uit. ‘Mensen kunnen een blanco klok bestellen en deze thuis beschilderen, ze sturen hun eigen print in of ze laten ons op basis van hun input de print ontwerpen die dan middels een wrap-techniek op de klok wordt bevestigd. Design your own Cloggy!'.

Studio Cloggy
Studio Cloggy is een Rotterdams ontwerp bureau onder leiding van designer Reinoud Wolff. Studio Cloggy laat zich inspireren door het thema tijd en heeft een eigentijds Dutch design gemaakt van de staklok. De Cloggy Clock is de ‘klok tegen de race’ en roept iedereen op bewuster met tijd om te gaan en uit te klokken van de rat race. De Cloggy klok wordt inmiddels over heel de wereld verkocht.

Prijs en levertijd
Een gepersonaliseerde Cloggy Clock kost 3000 euro.
Een blanco Cloggy Clock kost 1100 euro.

De kosten zijn inclusief transport binnen Nederland en hebben een levertijd van 6 weken.
De Cloggy Clocks zijn te bestellen via 0634440573 of via reinoud@cloggyclocks.com

Kijk voor meer informatie op:
www.studiocloggy.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: