Carpet sign tapijten

Chalet en Forêt.

Carpet Sign introduceert 2 nieuwe collecties onder de namen Chalet en Forêt. Beide collecties zijn gemaakt van robuust maar zacht viltgaren en kennen een geheel eigen karakter. Gemene deler is een hoog chalet-gehalte. 'Warm', 'stoer', 'hip' en 'feel good' zijn hits die op de nieuwe collecties van toepassing zijn!!

Chalet
De Carpet Sign collectie Chalet heeft een robuust karakter dat sterk refereert aan de warme en gezellige “chalet-feeling”. Het grove maar zachte vilt maakt het karpet even sterk als stoer. Het karpet heeft een gebreide, beetje nonchalante look met decoratieve strepen en franjes aan weerszijden.

Credits:
-100% Vervilt Nieuw Zeeland Wol
-16 mm Lussenpool
-2300 g/m²
-11 Kleurstellingen
-Streeppatroon
-Franjes [80mm] aan 2 zijdes
-Carte Blanche: eigen kleurstelling is toepasbaar op deze kwaliteit

Forêt
De Carpet Sign collectie Forêt is figuurlijk gezien vergelijkbaar met een mix van bomen [40mm] en struiken [20mm], die het karpet een speciale gelaagdheid geven. Door verschillende kleuren te gebruiken schemert de 20 mm onderlaag subtiel door het 40 mm dek heen. Het dikke viltgaren ‘danst’ in verschillende richtingen als bomen die door de wind heen en weer worden geblazen. De 40 mm poolhoogte van robuust maar zacht vilt geeft het karpet haar warme en zeer uitnodigende karakter.

Credits:
-100% Vervilt Nieuw Zeeland wol
-40/20 mm Gesneden pool [onder- en bovenlaag]
-3000 g/m²
-11 Kleurstellingen
-Carte Blanche: eigen kleurstelling is toepasbaar op deze kwaliteit

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: