Boskke upside down

hang planten ondersteboven op!

Nu het buiten natter en kouder wordt, gaan we ons weer op het binneninterieur focussen. Dat betekent alleen niet dat we planten helemaal mogen vergeten. Ook in huis is groen een must. Het Nieuw-Zeelandse merk Boskke geeft planten in huis een nieuwe dimensie. Met de Sky Planter zet je planten namelijk niet gewoon ergens neer. Nee, je hangt ze op en wel ondersteboven! Een innovatief product dat vanwege het unieke design bekroond is met de Red Dot Award.Hoe werkt het?
“Maar valt alles er niet uit?” en “hoe geef je de plant water?”, horen we je denken. De bloempot is met een speciaal plaatje afgedekt, waardoor de plant en potgrond netjes blijven hangen. Daarnaast beschikken alle Sky Planters over het zogenaamde Slo-Flo irrigatiesysteem, waarbij het water geleidelijk vanuit een reservoir aan de wortels van de plant wordt afgegeven.

Voor in de woonkamer tot in de keuken
Voor de meeste planten is het helemaal geen probleem om ondersteboven te hangen. De klimop, varen en orchidee zijn er dol op! Daarnaast is de Sky Planter van Boskke ook geschikt voor kruidenplantjes, zoals munt, peterselie en venkel. Ontzettend leuk om in de keuken aan het plafond op te hangen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: