Bolsius kaarsen

Colourful Cups

ind jij het ook leuk om accentkleuren in je interieur aan te brengen maar weet je niet altijd welke kleurcombinatie het mooiste staat. Dan heeft Bolsius voor jou de oplossing! Deze zomer introduceert Bolsius de Colourful Cups, een set bestaande uit 4 zomerse kleuren theelichthouders die perfect met elkaar matchen.

Om de keuze uit de diverse kleuren makkelijker te maken heeft Bolsius voor jou alvast twee vrolijke kleurcombinaties van theelichthouders gemaakt. Zo hoef je alleen nog maar te kiezen of je meer van frisse blauw- en groentinten houdt of dat de set van lila-roze beter bij jouw interieur past!

Zin om zelf ook creatief aan de slag te gaan? Combineer de houdertjes dan met verschillende maten rustiekkaarsen van Bolsius in dezelfde kleuren!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: