Bolsius geurkaarsen

Forest Home collectie

Een huis in het bos, omringd door de natuur – het is de droom van velen. Heerlijk genieten bij knapperend haardvuur, in een stoer en robuust interieur vol natuurlijke materialen en warme kleuren. Met de kaarsen en kandelaars uit de Forest Home collectie van Bolsius creëert je in een handomdraai zo’n knusse sfeer in je eigen woning.

De collectie staat in het teken van robuuste materialen zoals beton, kurk en keramiek in combinatie met kleuren uit de natuur zoals bruin- en kopertinten. Je kunt naar hartenlust combineren met onder andere gevulde glazen, theelichthouders en rustiekkaarsen. Het resultaat is een interieur dat stoer en tegelijkertijd warm oogt.

Stoere blikvanger van de collectie is de beton-look gevulde schaal. De combinatie van zacht kaarslicht en robuust materiaal zorgt voor een mooi en verrassend accent. De zwarte prints op de gevulde glazen van een uil en veer lichten betoverend op als de kaars brandt. Een subtiele link naar de rijke natuur in het bos.

Innovatief en veelzijdig is de stapelbare kaarsenhouder. De houder bestaat uit drie delen uitgevoerd in verschillende natuurlijke materialen: beton, kurk en keramiek. Je kunt deze stapelen of los gebruiken – ideaal om mee te variëren! De kaarsenhouder is verkrijgbaar in twee kleurversies, met een wit of koperkleurig deel, en past daardoor in vrijwel ieder interieur.

Creëer thuis de sfeer van een stoer en knus huisje in het bos met de Forest Home collectie van Bolsius.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: