Bolsius geurkaarsen

Maak van je leven een feest

Het voorjaar komt er weer aan – en dat mag best gevierd worden. Haal nu alvast de lente in huis met de Sweet Celebration collectie van Bolsius. Dankzij de zoete kleuren en vrolijke uitstraling van deze kaarsen wordt het meteen feest in ieder interieur!De kleuren van deze nieuwe voorjaarscollectie doen denken aan zoet snoepgoed en feestversieringen. De roze, geel en turkoois tinten brengen een vrolijk accent in huis na de donkere wintermaanden. Ronde vormen voeren de boventoon in deze collectie met rustiekkaarsen, glazen met een feestelijke confettiprint en theelichthouders van kleurrijk keramiek met bijpassende onderzetters. Alles is uitgevoerd in hetzelfde fleurige kleurenpalet en dus prima te combineren. De gevulde glazen hebben bovendien een heerlijk zoete fruitgeur.

De transparante glazen hebben een vrolijke confettiprint, uitgevoerd in roze, turkoois en geel. Bij het branden van de kaars lijkt de confetti in het licht te dansen, voor een betoverend mooi en extra feestelijk accent.

Het kleurverloop van licht naar donker geeft de theelichthouders een modieus tintje. Deze subtiele kleurovergang is ook terug te zien op de bijpassende onderzetters. De onderzetter is ruim genoeg om plaats te bieden aan meerdere kaarsen. Dat maakt het nog gemakkelijker om naar hartenlust te variëren met de vrolijke Sweet Celebration collectie!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: