Bolsius geurglaasjes

Beautiful nature

"We halen de natuur gewoon in huis, dan kun je binnen heerlijk nagenieten van een najaarswandeling in de buitenlucht." Met die gedachte ontwikkelde Bolsius vier prachtige geurglaasjes genaamd 'Beautiful Nature'.De glaasjes uit de serie 'Beautiful Nature' zijn voorzien van vier prachtige fotoprints met daarop bloeiende katjes, paddenstoelen, boomschors en een roze magnolia. De prints zijn zo scherp, dat het lijkt alsof de boomschors van het glaasje afbladdert. De glaasjes zijn voorzien van vier zachte najaarsgeuren die de prints nog meer laten leven. Daarmee breng je de donkere maanden met alle plezier binnenshuis door!

Verkrijgbaarheid
De geurglaasjes zijn verkrijgbaar bij diverse woonwinkels, tuincentra en supermarkten. De consumentenadviesprijs is € 2,59.

Over Bolsius
Bolsius is een Nederlandse kaarsenfabrikant die al sinds 1870 kwaliteitskaarsen produceert. Haar slogan 'Colour your home' typeert de uitgebreide kleurenrange die kleur en sfeer geeft aan elk interieur. Het assortiment bestaat onder andere uit theelichten, rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen. Ieder seizoen introduceert Bolsius nieuwe trendseries. Bolsius heeft ruim 900 medewerkers en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen.

Kijk voor meer informatie op www.bolsius.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: