Blomus

Sterke staaltjes voor in de hal

Op hoeveel manieren kan een stalen buis worden gebogen? De Duitse ontwerpstudio KaschKasch heeft dit uitgetest bij het ontwikkelen van hun nieuwe kapstok voor blomus. Een kapstok die zo eenvoudig oogt dat de vormgeving de functionele waarde lijkt te overschaduwen. Er is echter meer aan de hand. De nieuwe kapstok van KaschKasch heet Curl en is gemaakt van gebogen gepoedercoat staal in de kleuren steel grey, nomad en ashes of roses. Curl is verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren.

De juiste buiging KaschKasch heeft zich bij Curl en het uiteindelijke ontwerp laten leiden door drie zaken: fascinatie, onderzoek en eenvoud. Een boeiend ontwerpproces om de stalen buis op de juiste manier te buigen en te komen tot een beeldend en tegelijkertijd functioneel resultaat. En dan de uitdaging om de haken weg te laten die worden gebruikt om jassen aan op te hangen. Wat is daar een goed alternatief voor? KaschKasch heeft exacte berekeningen gemaakt om te zorgen dat er kleerhangers aan de onderste buigingen kunnen worden gehangen. De bovenste buigingen zijn geschikt voor kleinere kledingstukken.

Spiegeleffect Het ontwerpteam van blomus moest een spiegel ontwerpen die bij Curl past. Dit is Rim geworden. Een ronde spiegel met gerookt glas en een elegant kader van gespoten staal in de kleuren nomad, steel grey en ashes of roses.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: