Bijzondere woonaccessoires

om u te inspireren

Woonaccessoires zijn er in allerlei vormen, kleuren en designs. Heb je een Scandinavische, moderne of klassieke inrichting, dan is het niet zo moeilijk om leuke woonaccessoires te vinden. Dit zijn namelijk trends waarvan je de accessoires overal in grote winkels tegenkomt. Maar zoek je echt iets origineels, of zoek je leuke accessoires voor de industriële, vintage of retro stijl, dan wordt het al wat lastiger. Je komt dan al snel terecht bij kleinere winkeltjes of bij webshops met originele woonaccessoires. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze 7 bijzondere woonaccessoires van bekende designers!

1.      Blauw metalen wandkast

De industriële stijl en de vintage stijl hebben in sommige opzichten grote overeenkomsten. Je ziet ze terug in deze wandkast. De wandkast is van dik metaal gemaakt en heeft een robuust open design. Het doorleefde karakter ervan maakt hem uitermate geschikt voor zowel het industriële interieur als de vintage woonstijl.

2. Betonnen plantenzuil met houten afwerking

Het is hip om je planten niet langer op een bijzettafeltje te parkeren, maar op een plantenzuil. Zo worden ze echte eyecatchers in het interieur. Alleen heb je in het industriële interieur niet zoveel aan de meeste plantenzuilen: ze zijn te fragiel en te elegant. Deze zware betonnen plantenzuil is perfect voor dit interieur, dankzij het stoere en robuuste design.

3. Zonnige decoratie

In de retro woonstijl zijn decoraties haast altijd erg fel en opvallend gekleurd. Maar het kan juist heel leuk zijn om een wat rustigere decoratie in huis te zetten, die juist doordat hij niet fel is de aandacht vangt. Deze prachtige stalen zon past goed in de retro woonstijl, maar kan ook worden gebruikt als bijzonder woonaccessoire in de industriële stijl.

4. Slanke kandelaars

In de minimalistische stijl worden maar weinig accessoires gebruikt. De accessoires die wel gebruikt worden, moeten precies passen in de stijl en uitstraling van de ruimte. Ze moeten tegelijkertijd iets toevoegen en toch zo minimalistisch mogelijk aanwezig zijn. Deze kandelaars lukt dat zeker: de strakke, slanke lijnen maken ze uitermate geschikt voor het minimalistisch design.

5. Vintage opbergkist 

Deze prachtige opbergkist is ideaal voor het vintage interieur. De kist is gemaakt van oud hout en heeft een sprekende uitstraling. Zie je deze kist, dan vraag je je meteen af waar hij vroeger voor gebruikt is. Zou het de kist van een scheepskapitein zijn geweest? De opbergkist is op handige wieltjes gezet, zodat hij eenvoudig te verplaatsen is.

6. Kleurrijke roomdivider

Woon je in een studio of eenkamerappartement? Dan kan het erg fijn zijn om een roomdivider te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld je bed afschermen van de rest van de ruimte. Ook is een roomdivider ideaal om een open keuken (deels) te scheiden van de rest van de kamer. Deze kleurrijke roomdivider past goed in de industriële en vintage woonstijl

7. Steigerhouten dienblad

Een dienblad kan heel praktisch zijn, maar wordt tegenwoordig ook steeds meer als decoratie gebruikt. Dit steigerhouten dienblad is gemaakt van oud hout dat al een heel leven achter zich heeft. Het is prachtig om in een vintage interieur te gebruiken als decoratie. Maar het past ook goed in een klassiek of industrieel interieur.

Deze 7 woonaccessoires zijn bijzonder. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van oud materiaal of ze hebben een opvallende vormgeving. Elk van deze beauty’s is individueel ontworpen door een interieurdesigner. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je deze items niet zo snel tegenkomt bij je hele kennissenkring. Maak je interieur compleet met een van deze prachtige, bijzondere woonaccessoires!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: