Beleef de Woonbeurs

EEN DAG VOL IDEEËN VERANDERT JE HUIS

Dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september is het weer zo ver: de Woonbeurs Amsterdam. Zes dagen lang verandert de RAI in Amsterdam in een groot woonparadijs. Ruim 250 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Ze staan voor je klaar met inspirerende woonideeën en hun deskundigheid. Als woonliefhebber mag je dit niet missen! Bekijk de nieuwste collecties van de leukste merken. Wandel door de unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Schuif aan bij de lezingen van bekende ontwerpers. Vraag interieurstylisten en architecten om persoonlijk advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. En ontdek dé woontrends voor het volgende woonseizoen bij de zorgvuldig samengestelde deelnemers. Er zijn veel leuke dingen te beleven, zoals het adviesplein, woontheater, designcity en Dutch design airwalk.Extra feestelijke Woonbeurs Amsterdam
Bertjan Pot wint Woonbeurs Pin 2012
Ontwerper Bertjan Pot is de winnaar van de Woonbeurs Pin 2012. Zijn beroemde kroonluchter Stairway to heaven zal in een extra feestelijke versie te zien zijn op de Woonbeurs Amsterdam. En die is zelf ook extra feestelijk. Want Nederlands grootste woonevenement viert haar 20-jarig bestaan als waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur.

Voor meer informatie ga naar : www.woonbeurs.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: