Behangwedstrijd 2009

Ontwerp je eigen behang


Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen ook dit jaar weer hun eigen behang ontwerpen! Verf, kwasten, handen, potloden, sjablonen… Alles mag. De mooiste ontwerpen worden tentoon-gesteld in een museum en de jonge kunstenaars maken kans op fantastische prijzen, zoals echte behangrollen van hun eigen ontwerp!


Na alle indrukwekkende ontwerpen en leuke reacties in 2008 organiseren Villa Zebra (tentoon-stellingen en workshops voor kinderen), Perfax (behanglijm) en Decofun (kinderkamerdecoratie) nu de tweede editie van dé grote behangwedstrijd. De wedstrijd loopt tot en met 31 maart 2009 en wordt afgesloten met een prijsuitreiking op 15 april 2009 in Villa Zebra in Rotterdam. Deelnemers kunnen hun ontwerp op A3-formaat (twee A4 blaadjes aan elkaar mag ook) en met duidelijke vermelding van naam, leeftijd en contactgegevens vóór 31 maart 2009 per post opsturen naar: De Grote Behangwedstrijd, antwoordnummer 2465, 3430 VB Nieuwegein (geen postzegel nodig).

 

Eigen kunst aan de muur: thuis en in het museum
Er zijn 9 prijzen te winnen, 3 per leeftijdscategorie (6-8 jaar, 9-10 jaar en 11-12 jaar). De jury, bestaande uit o.a. Maarten Vrolijk (juryvoorzitter en toonaangevend ontwerper en oprichter van Raffi) en Ckoe (Hans van de Meulengraaf, illustrator van o.a. Okki), selecteert de mooiste ontwerpen. Van de winnende ontwerpen worden echte behangrollen gemaakt waarmee de winnaars hun kamer kunnen behangen. Daarnaast ontvangen ze ook nog een waardebon van 250 euro voor knutsel-materiaal. De winnaars van de tweede prijs krijgen een set kinderkamerdecoratie van Decofun naar keuze. De winnaars van de derde prijs ontvangen tickets voor de Efteling voor het hele gezin (max 6 pers.). Er zijn natuurlijk ook enkele troostprijzen en een publieksprijs, die naar het ontwerp met de meeste stemmen op de website gaat. En aan eeuwige roem zal het ook niet ontbreken, want de mooiste en gekste behangontwerpen worden tentoongesteld in Villa Zebra in Rotterdam.


Kijk voor meer informatie op: www.ontwerpjeeigenbehang.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: