behang van Graham en Brown

Monsoon


Monsoon Home, bekend door haar vrouwelijke en zorgvuldig gekozen decoratieve ontwerpen, reflecteert in haar, exclusief voor Graham & Brown ontworpen, behangcollectie haar multiculturele stijl. Het behang is een fusie van oud ontmoet nieuw en oost ontmoet west.

Gecombineerd met 60 jaar expertise van Graham & Brown in het ontwerpen en de productie van behang, is de behangcollectie niet alleen stijlvol maar ook erg gemakkelijk in gebruik; de serie is gemaakt met Graham & Brown’s innovatieve ‘Paste the Wall” technologie. Dit houdt in dat men alleen de muur hoeft te lijmen en niet de achterkant van het behang, waardoor de behangtijd gehalveerd wordt. Bovendien is de methode minder omslachtig omdat de behangtafel tot het verleden behoort.

De collectie is verkrijgbaar in zes verschillende ontwerpen met een keuze aan kleurencombinaties van zachte neutrale tot exotische tinten.


Kijk voor meer informatie op: www.grahambrown.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: