Artelux gordijnstoffen

Collectie 2012/2013

We zijn goed in uni’s.
En uniek in drukdessins.
We willen dit tonen en uitdragen.
Van Klassiek tot modern.


Artelux heeft aandacht voor luxe & elegantie
Dit vertaalt zich enerzijds in florale dessins. Dessins die aansluiten bij ruches, kant en embrasses. Met een knipoog naar de romantiek. Anderzijds in uni’s met rijke structuren, warm en elegant.

De natuur in de hoofdrol
Artelux haalt veel inspiratie uit de natuur. Kleur, dessin, uitstraling en materiaalkeuze putten daar­uit. Warme kleuren van de savanne vormden een inspiratiebron. Van warm oranje tot robijnrood. Vloeiende ronde vormen en natuurlijke materialen vertalen dit naar een speelse en creatieve sfeer.

Artelux: compleet concept gordijnen & vouwgordijnen
Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een

uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. Bovendien is een groot deel van de collectie vouwgordijngeschikt. Met Artelux is iedere emotie haalbaar.

Commercieel
Artelux biedt een rijk pakket aan uni’s, drukdessins, transparanten en dichte kwaliteiten. De focus ligt op commerciële doeken, aansprekende ontwerpen, natuurlijke tinten en luxe materialen. Ook de combinatie mogelijkheden met de verschillende kwaliteiten onderling zijn uniek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: