Arte wandbekleding

SAGA II collectie

Klassieke tijden herleven met de nieuwste collectie van wandbekledingmerk ARTE. De SAGA II collectie, opvolger van de eerdere SAGA collectie, kenmerkt zich door sierlijke motieven en gedurfde kleuren in barokstijl. Liefhebbers van uitgesproken interieurs kunnen hun hart ophalen met drie verschillende prints in contrasterende kleurencombinaties. ARTE speelt hiermee in op de laatste tendens in de interieurwereld: opvallende kleuren en grote motieven.De SAGA II collectie bestaat uit drie verschillende thema's. De eerste print bestaat uit een authentiek bloemmotief, die doet denken aan oude chique stoffen uit vroeger tijden. In het tweede ontwerp zijn een pauw en sierlijke bladmotieven te herkennen. De derde variant heeft een patroon van grote palmbladeren en een slingerplant met bessen. De drie thema's, die in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zijn, zorgen met hun beweeglijke en theatrale uitstraling voor een heuse baroksfeer.

Strepen van fluweel en warme kleurtinten
De drie verschillende prints kunnen gecombineerd worden met een effen of gestreept behang, waardoor het opvallende dessin een rustige uitstraling krijgt. Op het gestreepte behang zijn fluwelen banen aangebracht waardoor het niet alleen fijn aanvoelt, maar ook zorgt voor een prettig contrast tussen mat en glanzend. De drie thema's zijn uitgevoerd in totaal uiteenlopende kleurcombinaties van warme tinten: zandkleur met gebroken wit, rood-roze met gebroken wit, diepblauw met goudbeige en een warm donkergrijs met een gedempte okertoon. Daarnaast zorgt een subtiele glans op de achtergrond voor een extra dimensie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: