Arte wandbekleding

Nieuwe collectie

De nieuwe collectie van Arte, de ultieme verfijning in wandbekleding, heeft voor iedere smaak een brede waaier aan producten. De stijl varieert van het meest luxueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Met een eigen ontwerpstudio biedt Arte topsegment wandbekleding, die borg staat voor originaliteit, creativiteit, kwaliteit en toepasbaarheid. Trends worden door Arte op de voet gevolgd én gemaakt.

Metal X Glass: Alice in Wonderland
Het behang Metal X Glass is geraffineerd, meisjesachtig, fragiel en nostalgisch. Met deze collectie creëert Arte een sprookjeswereld. De collectie wordt daarom gepresenteerd in de sferen van de film Alice in Wonderland. Het unieke aan Metal X Glass is dat er ultrafijne glazen pareltjes in zijn verwerkt. De exclusieve collectie is verkrijgbaar in de tinten goud, zilver, koper en brons.

Xanadu: Oosters en mysterieus
De naam Xanadu verwijst naar de feeërieke en luxueuze zomerresidentie van de Mongoolse keizer Kublai Khan. Er wordt van gezegd dat het een paradijs was vol met luxe en rijkdom. De gelijknamige collectie van Arte is al even bijzonder. De weefsels hebben een losse structuur, waar de onderliggende glanslaag door het weefselpatroon heen schijnt. Wie van een afstand naar deze wandbekleding kijkt, ziet een heel subtiele glans, die verschijnt bij elke lichtspeling. Het geheel heeft een mysterieuze Oosterse uitstraling.

Camouflage: gedurfd maar stijlvol
De ontwerper van Camouflage raakte gefascineerd door moiré-effecten en experimenteerde daarmee tot hij het gewenste resultaat kreeg. Moiré is een Franse term en verwijst naar een bepaald soort zijde dat een typisch golvend patroon vertoont. Moiré ontstaat wanneer twee draden op elkaar liggen onder een andere hoek. Camouflage is een flirt met architectuur, omdat het effen is en tegelijk beweging suggereert. Het komt uitstekend tot zijn recht in een bijna kubistisch of surrealistisch interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: