Arte muurbekleding

Vertigo

Vertigo schittert en glinstert in je interieur. De nieuwe textiel muurbekleding van Arte bedekt je muren met een aaibare, glanzende stof. De golvende bewegingen, eigen aan het zogenaamde moiré-effect, doen denken aan zachte reflecties in het water. Vertigo is muurbekleding met een mysterieus kantje - elke dag anders, maar altijd verrassend.

Vertigo draait volledig rond één dessin dat de naam Moire kreeg. Deze nieuwe muurbekleding werd ontwikkeld met hoogglanzende lurexstof, een textielvezel met metaalgaren. Daardoor krijgt ze een hoge luxefactor.

Glanzende metaalkleuren als goud, zilver en koper vormen namelijk echte eyecatchers in een interieur. Metallics zijn bovendien makkelijk te combineren met andere materialen als hout en marmer. Je zou kunnen zeggen dat ze een dubbele persoonlijkheid hebben. Ze zorgen voor een stoere factor in je interieur, maar roepen ook een luxegevoel op. In Vertigo komen de metallics in allerlei kleuren aan bod: stuk voor stuk glanzende metaaltinten met een weelderige uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: