ARISTIDE STOFFEN

AQUACLEAN

De Aristide AquaClean stoffen laten het toe om elke huishoudelijke vlek met enkel water te verwijderen.

Aristide is reeds jaar en dag een bekende in de wereld van de meubelstoffen. Als een van de referenties bij grotere groepen als ACCOR (Mercure), specialiseert Aristide meer en meer in stoffen voor zowel de project- als de particuliere markt.

Zo brachten ze enkele jaren geleden voor het eerst de AquaClean stoffen naar de BENELUX en sindsdien is dit dé referentiestof geworden bij tal van stoffeerders, meubelfabrikanten en projectinrichters.

De Aristide Aqua Clean stoffen bestaan reeds uit 12 kwaliteiten: Arthur, Harry, Miles, David, William, John, Diesel, Louis, Jeff, Jean, James en Robin. Dankzij de superieure techniek laten deze toe om elke huishoudelijke vlek met enkel water te verwijderen. Ideaal voor zowel een gezin met kinderen als een succesvol restaurant of hotel. Bovendien zijn bijna alle AquaClean stoffen van Aristide brandvertragend.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: