AMBIENTE 2017

Flashback door talk about

Onlangs bezochten we de Ambiente. Dit is dé vakbeurs voor lifestylemerken van over de hele wereld om hun collecties te presenteren. Wij waren heel erg benieuwd welke materialen, kleuren en vormen veel gebruikt werden, zodat jij precies weet hoe je je huis helemaal anno 2017 kunt stylen!

Lichtroze.
Een van de kleuren die we zowel in het mode- als in het interieurbeeld terug gaan zien is roze en dan vooral de lichte varianten. Verf je muur in deze tint, decoreer roze kussens op de bank of zet een mooie bos bloemen op tafel. Het is absoluut een van de trendkleuren in 2017.

Blauw & goud
Om een prachtige uitstraling in je interieur te krijgen, combineer je blauw met een touch of gold. Deze kleurencombinatie kwamen wij verschillende keren tegen op de beurs. Zoals de mooie home accessoires van Kersten, chique servies van Villeroy & Boch en moderne theepotten van Bredemeijer.

Offline
Op de beurs kon je niet om de notieblokken, schriften, kaarten en opbergdozen heen. Zoals de kartonnen boxen van Braun + Company. Het merk House Doctor heeft haar stationary zelfs ondergebracht bij het merk Monograph. In 2017 noteren en slaan we niet alles meer op, op onze mobile devices; we gaan weer steeds vaker offline.


Letterboards
Een mooie quote aan de muur in de keuken, slaapkamer of werkkamer? Daar kun je letterborden goed voor gebruiken. Natuurlijk mag je er ook een notitie of persoonlijke boodschap op zetten. Op de beurs zagen we ze in diverse hoeken opduiken o.a. bij Design Letters.

Groener wordt het niet
Planten zien we steeds vaker terug in het interieur en ook de kleur groen is nog nooit zo populair geweest. Op de Ambiente zagen we veel producten die binnen deze trend passen: Curver introduceerde ‘SMART to go’. Met deze o.a. groene lunchboxen neem je je eten zo mee de natuur in. Natuurlijk kan je ook de tafel decoreren met de kleur groen. Het servies Artesano Nature van Villeroy & Boch past hier goed bij.


Tropisch dessins
Aan tropische dessins geen gebrek…. je ziet ze niet alleen terug in het straatbeeld maar ook in het interieur wordt het een gezellige tropische bedoeling. Wat dacht je van een kleurrijk schilderij of vrolijke voorraaddozen op je keukenplank?

En gaan jullie direct aan de slag met een restyling van je interieur? Of heb je nog goede tips? Laat het ons weten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: