6 handige apps

om je interieur in te richten

6 handige apps om je interieur in te richten

Soms is het gewoon tijd voor wat anders. Een verfrissende verfbeurt om alles wat op te vrolijken of misschien gaat het hele huis op zijn kop voor een totaal nieuwe inrichting. Ben je op zoek naar wat inspiratie of ben je gewoon benieuwd hoe die ene kleur verf op je muur staat? Deze handige apps zijn de eerste stap naar een nieuwe inrichting voor je interieur!

 1. Dream Home Design
  Deze app werkt zowel on- als offline. De app is gevuld met mooie foto’s van allerlei stijlen interieur design. Er worden iedere week nieuwe foto’s toegevoegd en de slideshow navigatie maakt het een enorm gebruiksvriendelijke app.

 2. Bixby
  De nieuwe Samsung Galaxy S9 komt met de geweldige virtuele assistent Bixby, waarin augmented reality centraal staat. Kom je ergens een product tegen waarvan je niet goed weet wat het is, hoe het heet of waar je meer over wilt weten? Scan het met de handige app en Bixby vertelt je precies wat voor product het is, waar het voor dient en waar je het kan kopen!

 3. iHandy Level
  Sta je op het punt een schilderij of plank op te hangen en heb je geen waterpas bij de hand? Helemaal geen probleem. Deze app is namelijk een waterpas! Super handig natuurlijk, zo heb je altijd een waterpas bij de hand en hoef je niet onhandig met grote stukken gereedschap te slepen.

 4. Snapshop
  Snapshop is een van de meest bekende Apple apps. Je maakt een foto van je interieur en kan het vervolgens virtueel inrichten met foto’s uit de winkel of verschillende web shops. Zo kun je dus gemakkelijk inschatten of die ene hoekbank wel in je woonkamer past en of die salontafel wel bij de vloer kleurt. Helaas kun je deze app alleen op de iPhone gebruiken.

 5. Photo Measures
  Deze app kun je wel weer gewoon op je Samsung Galaxy S9 gebruiken, maar ook op je iPhone! Met de Photo Measures app vind je gemakkelijk de maten die je nodig hebt. Hoef je nooit meer te twijfelen in de winkel. Je kan alle afmetingen van je woning hier gemakkelijk in opslaan en hebt zo altijd, alle afmetingen bij de hand.

 6. Neybers
  Ook deze app is voor zowel Android als Apple phones beschikbaar. Je kan hier gemakkelijk en naar eigen smaak, je hele woning mee inrichten. Kies uit duizenden meubels, decoraties en accessoires en plaats ze virtueel in de ruimte om te kijken hoe het eindresultaat eruit zou kunnen komen te zien. Wil je de virtuele stukken echt kopen, dan kun je beter wel een ruim budget in gedachten houden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: