Zanussi wasautomaten

Prometeo

Stapels wasgoed bij terugkomst van vakantie, na een drukke werkweek of een actief weekend. De was moet gedaan worden. Maar eigenlijk wil je het liefst zorgeloos genieten van het leven en zo min mogelijk tijd besteden aan het huishouden. Het Italiaanse Zanussi zorgt met haar nieuwe lijn wasautomaten 'Prometeo' ervoor dat het 'La vita è bella' gevoel tot leven komt in ieders wasruimte; innovatie en design maken het wassen minder erg!

Innovatie in de wasruimte
Bij de nieuwe lijn is er rekening mee gehouden dat een wasautomaat zo onopvallend mogelijk zijn werk moet kunnen doen. De nieuwe wasautomaten zijn namelijk ondieper zodat ze minder ruimte innemen in huis. Deze ruimtebesparing wil niet zeggen dat de wasautomaat minder was kan verwerken; de trommels van de 'Prometeo' lijn hebben een inhoud tussen de 5 en 7 kg. Om het beste en schoonste resultaat te krijgen, ontwikkelde Zanussi het FlexiDose systeem. Dit houdt in dat de wasmiddellade is uitgerust met een extra klepje voor vloeibaar wasmiddel. Het klepje houdt het wasmiddel tegen tot het water in de trommel de gewenste temperatuur heeft bereikt. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van het wasmiddel en voorkomt verspilling. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een innovatief filtersysteem dat, in plaats van aan de buitenkant, ín de trommel gemonteerd is. Dit zorgt ervoor dat bij het reinigen van het filter het restwater in de trommel blijft en niet op de vloer terechtkomt.

Groener wassen
Zanussi heeft bij de ontwikkeling van haar producten het milieu hoog in het vaandel staan. De nieuwe wasautomaten zijn dan ook voorzien van een A+ of A++ energielabel. Deze wasautomaten zijn daardoor respectievelijk 10% of 20% zuiniger dan een wasautomaat met een A-label. Het Italiaanse merk laat hiermee zien dat energiezuinig niet alleen is voorbehouden aan de duurdere merken. De startuitstel-optie biedt bovendien de mogelijkheid om de automaat te laten werken in de daluren, ook als je zelf niet thuis bent. Dat scheelt ook nog eens in de portemonnee...

Verkrijgbaarheid
De Prometeo lijn bestaat uit diverse modellen. De modellen ZWG 7140 AP / ZWH 7140 P en ZWG 7160 AP/ ZWH 7160 AP hebben een digitaal display om de wasautomaat nog gebruiksvriendelijker te maken. Deze modellen zijn ook uitgerust met een Aquastop. De Aquastop zorgt ervoor dat de wasautomaat automatisch wordt stilgezet zodra een mankement zich in de machine voordoet. Wel zo veilig als je zelf niet thuis bent, omdat je geniet van 'La vita è bella' in je favoriete Italiaanse restaurant!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist