Sub Zero luxe koelkasten

Voor keuken of boot

Watersport als tijdverdrijf is in ons land nog nooit zo populair geweest. De Nederlandse wateren vertonen steeds meer stijlvolle jachten en zeilschepen waarop the good life waaraan we gewend zijn aan wal, naadloos wordt doorgetrokken op het water. En waarom ook niet? Er is weinig heerlijker dan op een broeierige dag de natuurlijke koelte van het water op te zoeken. De ontspannende kracht die er van water uitgaat, is met niet veel anders te vergelijken. Maar waarom zouden we het comfort van thuis moeten missen, juist als we daarnaar het meest verlangen?Hoewel sommige mensen de romantiek inzien van het zich behelpen met beperkte middelen, zoeken anderen het gerief dat past bij hun veeleisende lifestyle. Ook - of juist - als ze buiten recreëren. Op het water willen ze net zo min concessies doen aan hun comfort als aan de wal. Iemands leefwijze stopt immers niet met het losgooien van de trossen. Noch bij het stijgen van de temperatuur.

SUB-ZERO VOOR YACHTING
Het hoogwaardige merk Sub-Zero heeft dit als geen ander begrepen en brengt een onderbouw model (UC24RO), speciaal voor outdoor living op jachten. Zo kan elke zwoele zomeravond optimaal worden beleefd met het comfort en de koelte die binnen standaard zijn.

Sub-zero gaat nog een stap verder, regelmatig zijn zij de koel leverancier van luxe jachten en zeilboten. Van (lade)koelkasten met ijsblokjesmachines en undercounter drank- en wijncoolers tot wijnbewaarkasten. Alles vol met de laatste technische snufjes en in de best mogelijke afwerking. Voorbij zijn de dagen van lekkende koelboxen (én accu's) en whiskynon-the-rocks. Dankzij Sub-Zero bestaat er geen enkel excuus meer om bubbels, bier of sushi warm te serveren. Zelfs indien zeemijlen ver verwijderd van de basisvoorzieningen van jachthaven, kade of moederschip. Alle Sub-Zero koelapparatuur is stuk voor stuk uitgevoerd in hoogwaardig RVS en wordt volledig geïntegreerd in het bestaande keukendesign van het schip. Zo past elk onderdeel in het meest luxueuze keukeninterieur van ongeacht welk jacht of welke zeilboot. Van modern
tot klassiek, van design tot robuust. Vanzelfsprekend ingetogen zoals we van Sub-Zero gewend zijn. Want stijl is nooit over-the-top. Zelfs niet op het water. Sub-Zero, gekoelde luxe in outdoor living. Ook bij temperaturen ver boven nul.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist