Smeg

Klein, kleiner kleinst


 

Flexibele binnenuitrusting

De FAB10 is ideaal voor een klein huishouden en een goede aanvulling in je huidige keuken om bijvoorbeeld extra groente in op te slaan of drankjes op te bergen. Met een totale inhoud van 120 liter, waarvan het koelgedeelte 107 liter en het vriesgedeelte 13 liter, is dit tafelmodel met zijn bescheiden omvang royaal uitgerust. De koelvriescombinatie is uitgevoerd met een regelbare

thermostaat, binnenverlichting en automatisch ontdooien.

Klein maar fijn: want mede dankzij de handige indeling is de minikoelkast flexibel in te richten. Zo is de binnendeur van het koelgedeelte voorzien van drie compartimenten, waaronder een eierhouder. De transparante groentelade en drie glazen leggers, waarvan twee verstelbaar, bieden verschillende opbergmogelijkheden om boodschappen gemakkelijk en netjes te bewaren. Het vriesgedeelte is voorzien van een ijsblokjeshouder. 
 


Kijk voor meer informatie op: www.smeg.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist