Smeg wasmachine

volumeplus

De nieuwe Smeg-wasmachine WML168 is onderdeel van de nieuwe VolumePlus-serie. De WML168 kan tot 8 kg wasgoed per beurt wassen en beschikt daarnaast over de nieuwste technische snufjes.

 

Dankzij de ruime roestvrijstalen trommel en de innovatieve technologie wast deze machine grote hoeveelheden wasgoed met een uitstekend resultaat. De wasmachine valt in energieklasse A+ vanwege zijn lage stroomverbruik, efficiënte wasprogramma's en centrifuge: met name het stroomverbruik is tenminste 20% lager vergeleken met wasmachines in energieklasse A. De nieuwe WML168 wordt elektronisch aangestuurd, is voorzien van SoftTouch-toetsen en is met een geluidsniveau van slechts 57-72 dB(A) zeer stil. Het toerental van de centrifuge is variabel en bedraagt maximaal 1600 toeren per minuut.

De FlexiWash-trommel heeft een speciaal ontworpen binnenzijde die het wasgoed als fijnwas of juist intensief behandelt, afhankelijk van de draairichting van de trommel. Hierdoor is het wasresultaat altijd uitstekend, ongeacht het wasprogramma, het type textiel of de mate van vuilheid van het wasgoed.

De wasmachine heeft vijftien verschillende wasprogramma's, waaronder een snelprogramma van slechts 15 minuten, zodat er voor elke hoeveelheid en elk type wasgoed een geschikt programma is. Daarnaast beschikt de nieuwe WML168 over onder andere een anti kreuk optie die het strijken vergemakkelijkt en een intensieve optie voor zeer vuil wasgoed.

De nieuwe VolumePlus-wasmachines hebben allemaal een SelfClean-wasmiddelbakje: dankzij de speciale vormgeving komt al het wasmiddel in de trommel terecht en blijft er geen wasmiddel in het bakje achter.

Tot slot is de wasmachine voorzien van een functie voor automatische beladingsherkenning, een antischuimsysteem en de Total Aquastop-voorziening. Kortom, deze wasmachine is een aanwinst voor elk huishouden.

De nieuwe VolumePlus-wasmachines WML168 en WML128 (energielabel AAB en maximaal toerental van 1200) kunnen worden gecombineerd met de CDL83-droger, die tot acht kg wasgoed kan drogen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist