Smeg limited edition koelkast

FAB28 in een denim jasje

Fashion en design komen bij elkaar in deze Limited Edition koelkast uit de fascinerende jaren 50 collectie van Smeg. De ronde vormen van deze koelkast gecombineerd met een stoere denim look geven elke keuken een trendy uitstraling. Wereldwijd worden er 250 stuks van deze unieke koelkast geproduceerd; een waar collectors item dus.

De denim stof op de koelkast is behandeld met het speciale plasma PLANTI5, dat voorkomt dat de stof wordt aangetast door water, olie, schimmels en vlekken. Ook zorgt het ervoor dat de stof geen nare keukengeurtjes opneemt.

Functioneel en energiezuinig
Deze denim FAB28 onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn trendy look, maar ook vanwege zijn functionaliteit. De ruime koelkast, met een totale inhoud van 248 liter, is uitgerust met onder andere drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek, een groente- en fruitlade en een vriesvak van 26 liter. Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte. Daarnaast is deze Limited Edition koelkast van Smeg gecertificeerd met het energielabel A++, wat inhoudt dat deze een gegarandeerd laag energieverbruik heeft en dus kostenbesparend en beter voor het milieu is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist