Smeg koelkasten

Black velvet

Een koelkast in urban stijl. De fascinerende Jaren ‘50 collectie van Smeg is uitgebreid met een nieuwe koelkast in matzwarte uitvoering: de FAB28RBV Black Velvet. Zowel op het gebied van de textuur als op het vlak van het materiaal is er ingespeeld op de hedendaagse trends en is een moderne draai gegeven aan een stijlicoon.

Het resultaat is een verfijnde interpretatie van de beroemde FAB koelkast met een karakteristieke afwerking. De buitenkant heeft een "soft touch" oppervlak met een rubber effect.

Deze exclusieve koelkast van Smeg beschikt over een energieklasse A+ label, wat een gegarandeerd laag energieverbruik met zich meebrengt. Beter voor het milieu en kostenbesparend.

De "Black Velvet" is zowel ruim als functioneel. Hij is 60 cm breed en 151 cm hoog en heeft een bruto capaciteit van 256 liter en een 4-sterren vriezer van 26 liter. Het interieur is uitgerust met o.a. drie glazen verstelbare leggers, een chromen wijnrek en een groente- en fruitlade. Ook de binnendeur biedt diverse opbergmogelijkheden voor optimale benutting van de ruimte.

Dit uitgesproken ontwerp kan worden gecombineerd met andere Smeg producten uit de Jaren '50 collectie, zoals de vaatwassers en wasmachines. Daarnaast kan de "Black Velvet" perfect worden gecombineerd met de antraciet fornuizen en inbouwapparatuur van Smeg. Naast de nieuwe kleur "Black Velvet", bestaat het assortiment van de FAB28 ook uit wit, crème, geel, watergroen, pastelblauw, roze, blauw, rood, oranje, lime groen, zwart en zilvermetallic. En natuurlijk de drie beroemde speciale uitgaven: Rigatino, een mix van verschillende gestreepte kleuren; Union Jack, met de afbeelding van de Britse vlag; en Tricolore, met de afbeelding van de Italiaanse vlag.

De "Black Velvet" werd in eerste instantie in een beperkte oplage van 1000 stuks op de markt gebracht. Elke koelkast uit deze oplage bevat een uniek nummer aan de zijkant; een waar collectors item dus. Wegens groot succes is de ‘Black Velvet' standaard opgenomen in het assortiment van Smeg, echter niet meer als limited editions. Daarom beschikken deze modellen niet meer over het unieke serienummer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist