Siemens koelkasten

Coolbox

Met een warme sportzomer in het vooruitzicht is het van groot belang dat de koelkast goed gevuld is veel gekoelde drankjes. De coolBox van Siemens is perfect voor bijvoorbeeld een ijskoud biertje van rond de nul graden; momenteel het hipste drankje op het terras. De temperatuur in de speciale lade ligt rondom het vriespunt, zodat de flesjes niet kunnen barsten, zoals dit wel in een gewone vriezer kan gebeuren. De ruimte is afgesloten, waardoor het koelen van drankjes ook nog eens vliegensvlug gaat. En een deel van de nieuwe vrieskasten van Siemens beschikt over maar liefst twee bigBoxen: hierin kan genoeg ijs, taart of pizza worden gelegd voor een elftal aan supporters.

Vlees en vis tot 2 x langer houdbaar
De coolBox van Siemens is een speciale ruimte in de koelkast, waar de temperatuur 2 tot 3 graden kouder is dan de koelruimte. De koude lucht wordt direct aangevoerd vanuit het vriesgedeelte. De luchtvochtigheid in de coolBox ligt rond de 50%, wat ideaal is om –naast bier, blokjes kaas en stukjes worst, ook vlees, vis of wild te bewaren. Om een voorbeeld te geven: vlees en vis kunnen tot 2x langer in dit transparante vak worden bewaard dan in een conventionele koelkast. Voor een kort filmpje over de werking van de coolBox, klik hier.

Bigger is better
De bigBox in de vriezers van Siemens zijn maar liefst 26 cm hoog en bieden veel ruimte aan incourante levensmiddelen, zoals ijstaarten, een grote stapel pizza’s of zelfs een hele kalkoen. Voor nog grotere zaken zijn alle lades en schappen in een handomdraai uitneembaar, zodat over de gehele ruimte beschikt kan worden. De vriezer past zich dus aan aan de grootte van de boodschappen en niet andersom.

Nooit meer zoeken
De nieuwe koel- en vrieskasten zijn uitgerust met energiezuinige LED-verlichting. Het koel- en vriesgedeelte wordt perfect uitgelicht. Ook in de late uurtjes, wanneer er hopelijk iets te vieren valt, zijn de broodnodige versnaperingen snel en overzichtelijk te vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist