Siemens koel- en vriesappaaratuur

A++

Siemens loopt als wereldwijd technologiebedrijf al jaren voorop als het gaat om oplossingen die het energieverbruik terugdringen. Zo ontwikkelt het bedrijf bijvoorbeeld energiecentrales die gebruik maken van biomassa, levert het systemen voor zonne- en windenergie en energiezuinige mobiliteitsconcepten. Ook op het gebied van huishoudapparatuur levert Siemens een belangrijke bijdrage door voortdurend te innoveren op het gebied van energiezuinigheid. Het bedrijf introduceert nu een nieuwe serie koel- en vriesapparatuur met het predikaat A++. Deze apparaten besparen nu nog meer energie en dus in energiekosten. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee!

45% minder energie
Energiezuinigheid wordt voor consumenten een steeds belangrijker thema. Uit onderzoek van GfK* blijkt dat energiezuinigheid het belangrijkste aankoopargument is bij koelapparatuur. Met de uitbreiding van A++ koel- en vriesapparaten komt Siemens volledig tegemoet aan de behoefte van de consument om energie te besparen. Een A++ koelkast verbruikt tot 45% minder energie dan een label A-apparaat met gelijke inhoud en uitrusting. Een snelle rekensom leert dat bijvoorbeeld de nieuwe KG36VX27, een koel/vries combinatie van 185 cm hoog met een totale inhoud van 316 liter, na vijf jaar maar liefst 151,76 euro op de energierekening bespaart**. Na tien jaar is dit al opgelopen tot 303,52 euro en na 15 jaar tot 455,29 euro***. Via de energiecalculator op de website van Siemens kan op eenvoudige wijze worden berekend hoeveel een A++-koelkast en andere huishoudapparatuur op jaarbasis bespaart

Geen last van bacteriën
Het energiezuinige karakter van die nieuwe koel- en vriesapparatuur doet niks af aan het technisch vernuft. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een 4-sterrendiepvriesruimte, die supersnel vriest en veel ruimte biedt om verse producten langere tijd te bewaren. Ook is de flexibele indeling van de koelkast een grote pre. Alle koel- en vriesapparaten van Siemens zijn voorzien van een AntiBacteria System, dat de groei van bacteriën op de binnenwanden verhindert. En dat is wel zo handig als men er voor het hele gezin een flinke koele voorraad in bewaart.

Online besparing berekenen
Siemens heeft een online energiecalculator ontwikkeld, waarmee eenvoudig wordt berekend wat de jaarlijkse besparing kan zijn met een energiezuinig apparaat. De calculator vergelijkt het verbruik van een nieuw apparaat met dat van een ouder exemplaar. Er hoeft slechts te worden aangegeven om welk apparaat het gaat en hoe oud het huidige apparaat is, hoe frequent het gebruikt wordt en wat het energie- en watertarief zijn. De calculator geeft uit zichzelf de gemiddelde prijs voor energie*** en water**** in Nederland al aan. Er wordt meteen getoond hoeveel energie, water en geld er op jaarbasis bespaard kan worden.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist