Samsung wasmachine

eco bubble

Samsung zet met haar baanbrekende Eco Bubble wasmachine dé nieuwe trend op het gebied van wassen. Deze wasmachine heeft een ecovriendelijk wasprogramma, welke zorgvuldig met kwetsbare kleding omgaat. Met een energieverbruik dat 30 procent onder de grenswaarde voor een A-label wasmachine ligt, valt deze wasmachine in de beste klasse voor energieconsumptie. Met de Samsung Eco Bubble wasmachine kun je met plezier en zonder twijfel veilig de was doen. Was na was blijft je lingerie, wol en zijde kleding mooi in tact!

Geschikt voor kwetsbare kleding
Zelfs kwetsbare kleding is uitermate geschikt om te wassen in de Eco Bubble wasmachine. Door de Eco Bubble Generator komt er tijdens het mengproces extra lucht bij het water en het wasmiddel, waardoor er een beter zeepmengsel ontstaat dat tot veertig keer sneller doordringt in het wasgoed. Dit zeepmengsel is extra zacht voor gevoelige kleding. Met deze wasmachine kun je met een gerust hart mooie lingerie en fragiele kleding van bijvoorbeeld zijde of wol wassen. De aanwezige Diamond Drum design, welke 36 procent kleinere watergaten heeft dan bij de gebruikelijke wastrommel, zorgt ervoor dat kleding minder snel vast komt te zitten.

Verbruikt minder energie met hetzelfde wasresultaat
Als het om het milieu gaat, speelt momenteel energieverbruik een grote rol binnen de maatschappij. Met de Eco Bubble Technologie van Samsung is het namelijk mogelijk om met koud water hetzelfde resultaat te behalen als met een temperatuur van 40 graden. Het schuim trekt sneller en dieper in de stoffen. Hierdoor worden de stoffen grondig gereinigd, zelfs op lage temperaturen. Bovendien wordt hiermee het verwarmen van het water bespaard en blijven de stoffen mooi in tact. Door deze bewezen betere technologie wordt tot 70 procent bespaard op het energieverbruik. Tevens kan vuile outdoorkleding op 15 graden grondig worden schoongemaakt. De ademende en waterdichte werking blijft hierbij behouden.

Minder last van trillingen en herrie
De ‘Quiet Drive motor' heeft geen riemen of tandwielen. De wasmachine is hierdoor veel duurzamer en stiller, bovendien geeft Samsung 10 jaar garantie op de motor. De was kan gemakkelijk in de avond of nacht worden gedaan. Door deze unieke motor zijn herrie of trillingen verleden tijd!

Extra lange levensduur
De aanwezige unieke keramische verwarming is minder gevoelig voor kalkaanslag, waardoor de levensduur van de Eco Bubble wasmachine wordt verlengd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist