Pelgrim was- en droogmachines

Washok wordt privé stomerij

PELGRIM – Wassen, strijken en drogen behoren tot de intensieve huishoudelijke taken. Met de introductie van Pelgrim was- en droogmachines wordt het dankzij de slimme en efficiënte functies net iets luxer. Alle Pelgrim modellen zijn zo ontworpen dat ze één vloeiend geheel vormen wanneer de wasmachine en de droger naast elkaar worden geplaatst.

Top 5
De 5 belangrijkste functionaliteiten van wassen en drogen met Pelgrim op een rijtje:

1.Privé-stomerij
De Pelgrim drogers hebben de dankbare SteamCare functie, waardoor ook gevoelige materialen zoals wol in de droger kunnen. In combinatie met IonCare zorgt de SteamCare voor een anti-kreukeffect waardoor strijken bijna overbodig wordt en de kans op statisch wasgoed minimaal is. Ook zorgen deze functies voor een verfrissend effect omdat ze rook- en kookgeurtjes uit kleding verwijderen zonder ze te wassen.

2. Koud kunstje
Doordat er steeds meer op lagere temperaturen en met minder water wordt gewassen ontwikkelen zich sneller bacteriën in machines. De zelfreinigende functie van de Pelgrim wasmachines maakt de trommel perfect schoon.

3. Zorgeloos wassen
Dankzij DrumCare, een verzamelnaam voor verschillende verzorgingsfunctionaliteiten, wordt kleding optimaal beschermd terwijl er toch het beste wasresultaat bereikt kan worden. Zo laten de CareRibben kleding behoedzaam door de trommel bewegen en wordt kleding tijdens het wassen van de deur weggehouden, waardoor slijtage voorkomen wordt.

4. XXL Gebruiksgemak
Het ontwerp van de machines is even ergonomisch als stijlvol. Het schuine bedieningspaneel geeft een optimaal overzicht over het display. De deuren van zowel de wasmachine als de droger zijn extra groot, met als doel het gebruiksgemak te bevorderen. De XXL droogtrommel is heeft met 120 liter de grootste inhoud op de markt.

5. Zuinig
Dankzij de energiezuinige technieken kunnen de 2 apparaten samen op slechts één elektriciteitsgroep worden aangesloten. De stille drogers hebben een borstelloze motor, met een garantie van 10 jaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist