Pelgrim vaatwasmachines

gvw697 en gvw997


Pelgrim is al bijna 90 jaar puur Nederlands en toonaangevend als het gaat om trendy vormgegeven en gebruiksvriendelijke keukenapparaten. Betaalbare kwaliteitsapparatuur in een modern design. Pelgrim heeft het assortiment vaatwasmachines uitgebreid met 13 nieuwe modellen, waaronder twee extra luxe uitvoeringen. Deze ruime, energiezuinige en fluisterstille vaatwasmachines staan garant voor een optimaal was- en droogresultaat. De adviesprijzen bedragen € 1.649,- voor model GVW697 en € 1.699,- voor het extra grote Long Line model GVW997.   

Luxe hulp in de keuken

De luxe vaatwasmachines van Pelgrim beschikken over slimme functies en zes verschillende wasprogramma’s. De twee nieuwe modellen bieden ruimte aan maar liefst 13 standaard couverts. De onderkorf is in vier delen neerklapbaar. De flexibele bovenkorf is met volle belading op drie niveaus in hoogte verstelbaar. Het Long Line model GVW997 heeft met een hoogte van 86,5 cm extra veel ruimte voor grote ovenschalen, groot formaat borden en hoog glaswerk.  

Milieubewust én energiezuinig

Pelgrim speelt in op de huidige milieutrend door steeds meer apparaten voor milieubewuste consumenten te ontwikkelen. De nieuwe vaatvasmachines verbruiken bij het eco-wasprogramma slechts 12 liter water. Dit bespaart zowel water als stroom. Ook zijn er speciale functies voor een verkort wasprogramma, halve belading en multi-tablets. De machines hebben een geluidsniveau van slechts 44 dB(A) en zijn daardoor erg geschikt voor een open keuken. 

Perfect was- en droogresultaat

De vaatwasmachines hebben een handige ‘Super Clean’ functie. Met deze functie wordt de vaat op een extra hoge temperatuur gereinigd; met een extra schoon resultaat. Ideaal voor babyflesjes en een erg vervuilde vaat. Bovendien zijn de luxe machines voorzien van een    ‘Super Dry’ techniek. Deze warmtewisselaar zorgt voor een nog beter droogresultaat. De nieuwe Pelgrim vaatwasmachines zijn ook op ooghoogte in te bouwen; handig met in- en uitruimen.


Kijk voor meer informatie op: www.pelgrim.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist